top of page
BG 6.png

Изтриване на Aкаунт

 

За да изтрие своя акаунт в Symbiot Network, трябва да отворите мобилното приложение и да навигира до „Потребителски профил“. Избере опцията „Изтриване на акаунт“, разположена в долната част на екрана.

След изтриване на акаунта, всички данни, свързани с този потребител, се премахват автоматично.

bottom of page